Ansiktsbehandlingar

Våra ansiktsbehandlingar

DERMA CURA erbjuder flera olika professionella ansiktsbehandlingar för alla hudtyper och tillstånd. Vi har även en ansiktsbehandling speciellt anpassad för män. Behandlingarna utförs av SHR-auktoriserade hudterapeuter. Professionella produkter från Nimue används.

Ansiktsbehandlingar

En avkopplande ansiktsbehandling efter hudtyp som är vårdande och ger din hud näring, lyster och motverkar orenheter. I den klassiska behandlingen ingår dubbelrengöring, hudanalys, enzym-peeling, lätt portömning, ånga, skön ansiktsmassage, TDS-serum och ansiktsmask efter hudtyp, samt avslutande produkter.
Pris: 750:-
Tid: 45 min

Förutom det som ingår i den klassiska ansiktsbehandlingen ingår även färgning av fransar och bryn, samt brynplockning med pincett eller trådning.
Pris: 1100:-
Tid: 75 min

Samma behandling som klassisk ansiktsbehandling, men mer fokus på portömning och mer avancerade produkter som används, som t.ex dubbelserum, Super Fluid och AHA-syror. Passar dig som har många pormaskar (svarta prickar).
Pris: 950:-
Tid: 60 min

Behandlingen börjar med en ryggmassage. Sedan görs en klassisk ansiktsbehandling, men med en längre dekolletage och ansiktsmassage med fokus på lymfa och akupressur. Här får du även en avslutande återfuktande mask (Alginate) i 10 minuter.
Med andra ord en längre behandling med allt som du behöver för att koppla av.
Pris: 1070:-
Tid: 80 min

Kemisk peeling går ner på djupet och jobbar mot bland annat fina linjer, acne, förstorade porer, pigmenteringar och torrhet. Huden stärks och cellförnyelsen maximeras tack vare syrornas effektiva stimulering. Denna behandling är optimal för alla sorters hudtyper och motverkar hudproblem, bygger upp, stärker och gör din hud mer tålig.
Pris: 800:-
Tid: 50 min

Nimues AHA har en förmåga att penetrera djupt ner i huden. Syran avlägsnar döda hudceller, stimulerar cellregenereringen, tar fram ny lyster och förbättrar hudstrukturen omedelbart. Till denna syra får du passande Nimue Super Fluids. Tillsammans med våra syrapenslingar får vi ut otroligt mycket mer av behandlingen.
Pris: 750:-
Tid: 45 min

Den här klassiska ansiktsbehandlingen är specifikt anpassad för den manliga huden och bygger på grunderna av vad vi alla behöver inom hudvård. I behandlingen ingår hudanalys, dubbelrengöring, enzym-peeling, portömning, mask och ansiktsmassage, samt avslutande kräm. Du behöver inte raka dig innan en behandling, då rakning ofta irriterar huden.
Pris: 750:-
Tid: 50 min

Ansiktsbehandlingar Special

En behandling som rekommenderas till problemhud med akne, orenheter och överproduktion av sebum. En progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller och förändrar en problemhud till en mer smidig och förfinad hudstruktur med en ökad lyster, minskar inflammationer samt bidrar till en balanserad sebum-produktion.
Pris: 850:-
Tid: 50 min

En behandling som rekommenderas till en hyperpigmenterad hud. En progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller, ger en jämnare hudton, minskar hyperpigmentering samt ger ett ökat välbefinnande i huden.
Pris: 850:-
Tid: 50 min

En behandling som rekommenderas till en miljöbelastad hud. En progressiv peeling-behandling som löser upp döda hudceller, ger en jämnare hudstruktur, minskar linjer och rynkor, förbättrar hudspänsten, samt ger en omedelbar lyster.
Pris: 890:-
Tid: 50 min

En effektiv "flash"-behandling med "löddrande" effekt med värmande mekanism. Denna behandling passar dig som har ont om tid och vill ha hudvård med omedelbart behandlingsresultat. Behandlingen är djuprengörande, syresättande och exfolierande. I denna peeling-produkt finns ett vegetabilisk svart pulver från Binchotanträd. Du får också en jämnare hudton och ökar hudens lyster.
Pris: 690:-
Tid: 45 min

Ryggbehandling är för dig som har problem med orenheter eller acne. Eller för dig som vill ha hjälp med rengöring där det är svårt att komma åt själv. Du får en ordentligt rengjord hud med beprövade produkter som verkar läkande, fettreducerande och jobbar aktivt mot acnebakterien. Behandlingen ökar hudens cellförnyelse och läkning.
Ingår: Rengöring, enzympeeling, AHA syra, portömning, serum (efter hudtyp), mask samt avslutande vårdande produkter,
Pris: 700:-
Tid: 50 min