Fransar & bryn

Våra behandlingar för fransar & bryn

DERMA CURA erbjuder färgning av fransar och bryn, plockning/formning av ögonbryn, samt lash lift, som lyfter och ger volym till dina egna ögonfransar.

Det som förut kallades permanent fransböjning kallas nu allt oftare för Lash Lift, då man även ger fransarna ett lyft. Ett perfekt alternativ för dig som inte vill eller kan ha lash extension, utan föredrar att jobba med dina naturliga fransar.
Pris: 600:-
Tid: 60 min

Det som förut kallades permanent fransböjning kallas nu allt oftare för Lash Lift, då man även ger fransarna ett lyft. Ett perfekt alternativ för dig som inte vill eller kan ha lash extension, utan föredrar att jobba med dina naturliga fransar. I denna behandling ingår även färgning och keratin. Keratin är det senaste inom fransbehandling och ger fransarna en lyxig finish.
Pris: 750:-
Tid: 90 min

Resultatet håller upp till 4-6 veckor och är en utmärkt behandling om du inte vill sminka dig varje dag.
Pris: 150:-
Tid: 20 min

Resultatet håller upp till 4-6 veckor och är en utmärkt behandling om du inte vill sminka dig varje dag.
Pris: 150:-
Tid: 20 min

Färga både ögonbryn & fransar och få ett paketpris. Resultatet håller upp till 4-6 veckor och är en utmärkt behandling om du inte vill sminka dig varje dag.
Pris: 280:-
Tid: 30 min

I denna behandling formar och plockar vi ögonbrynen (med pincett eller tråd) efter din ansiktsform och ögonform. Vi rekommenderar att man går regelbundet för att behålla den fina formen vi skapar fram.
Pris: 250:-
Tid: 25 min

Forma & färga ögonbrynen och få ett paketpris.
Pris: 330:-
Tid: 40 min

Forma & färga ögonbrynen, samt färga fransarna och få ett paketpris.
Pris: 450:-
Tid: 50 min