Händer & fötter

Våra behandlingar för händer & fötter

Här finner du behandlingar för dina händer och fötter. Unna dig själv en välgjord manikyr med eller utan lack. Du får snygga, välvårdade händer och naglar. Fötterna är en viktig del av kroppen som lätt glöms bort. Med pedikyr får du mjuka och fräscha fötter.

Friskvårdsbidrag

För dig som har friskvårdsbidrag har vi Fotvård som Friskvård. Det är förebyggande och friskvårdande fotvård.

Få en välgjord manikyr där du får snygga, välvårdade händer och naglar. Huvudmomenten i behandlingen är peeling, nagelvård och nagelpolering. Borttagning av gellak ingår ej.
Pris: 490:-
Tid: 45 min

Få en välgjord manikyr där du får snygga, välvårdade händer och naglar. Huvudmomenten i behandlingen är peeling, nagelvård och nagelpolering. I denna behandling ingår även lackning. Borttagning av gellak ingår ej.
Pris: 550:-
Tid: 60 min

För dig som har friskvårdsbidrag. I behandlingen ingår fotbad, nagelvård, eventuella förhårdnader avlägsnas, avslutas med en härlig fotmassage och en mjukgörande creme. Detta är främst i förebyggande syfte och rekommenderas inom friskvård. Borttagning av gellak ingår ej. Lackning ingår ej.
Pris: 600:-
Tid: 55 min

I vår pedikyr får du först ett uppmjukande och avstressande fotbad. Därefter jämnar vi till naglar och nagelband. Förhårdnader avlägsnas med fotfil och sedan får du en avslappnande fotmassage med en mjukgörande creme. Borttagning av gellak ingår ej.
Pris: 550:-
Tid: 65 min

I vår pedikyr får du först ett uppmjukande och avstressande fotbad. Därefter jämnar vi till naglar och nagelband. Förhårdnader avlägsnas med fotfil och sedan får du en avslappnande fotmassage med en mjukgörande creme. Lackning ingår. Borttagning av gellak ingår ej.
Pris: 590:-
Tid: 75 min